fbpx

A DreamJo.bs idén 5. alkalommal rendezte meg a Szerethető Munkahelyek versenyét, melynek keretein belül ezúttal is azokat a cégeket díjazták, ahol a legjobb dolgozni. A nevezők többnyire kisvállalat (50%) és középvállalat (18%) kategóriákból érkeztek, de a nagyvállalatok (11%) és mikrovállalatok (21%) is képviseltették magukat.

Az idei 1.600 nevező közül került az Adaptive Media előbb egy szűk, 200 céget számláló listára, majd ezt követően a szakmai zsűri döntése alapján a 2021-es évben minket találtak érdemesnek a TLF Capital HR különdíjára kisvállalat kategóriában.

Az Adaptive-nál a kezdetektől fogva kiemelt szempont, hogy a szakmai munkát egy családias légkör és szervezeti kultúra támogassa. Fontosnak tartjuk, hogy a munkánk során ne csak a feladatainkat végezzük el, de mindezt örömmel is tegyük. Ezért is külön megtiszteltetés számunkra, hogy ezt a szavazók és a szakmai zsűri is hasonlóan látják és szavazataikkal támogatták ezen törekvéseinket. Hatalmas elismerésként tekintünk arra, hogy e tekintetbe olyan cégekkel említenek minket egy lapon mint a Vodafone Magyarország vagy a Randstad Hungary.

Ezúton is köszönjük mindenkinek a szavazatokat!